Frumoşii plagiatori ai Germaniei!

Posted on 22/05/2011 by

0


Nu am sa inteleg niciodata de ce frumosii si bogatii, in plin succes ale carierelor lor, au nevoie de o amarata diploma de doctorat si de ce ar face frumosii si sus-pusii respectivi niste magarii demne de al nostru mioritic Nicu Mischie.

Povestea stralucitorilor plagiatori sta cam asa:

Ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg, a demisionat acum o luna, în urma scandalului plagiatului unei teze de doctorat. Respectivul ministru, cu mare viitor in partidul condus de dna Merkel, a fost acuzat că a copiat pasaje întregi in lucrarea sa de doctorat de fostul conducător ştiinţific al lucrării, Peter Häberle, care mentiona că “Inadvertenţele descoperite în lucrarea de doctorat a domnului zu Guttenberg sunt grave şi inacceptabile”. Soarta ii dăruise lui Karl-Theodor zu Guttenberg mai tot ce-şi poate visa un muritor de rînd şi işi poate dori – nobil, vlăstar al unei străvechi familii aristocratice, tînăr, arătos, carismatic, telegenic, tată a doi copii reuşiţi, căsătorit cu o blondă şi frumoasă descendentă a familiei Bismarck, descins aidoma unui deus ex machina pe scena politică a Republicii Federale de pe băncile parlamentului bavarez, instalat în fotoliul de ministru al economiei, apoi al apărării, la simplul gest dictat de calcule politice al cancelarului Angela Merkel, baronului îi mai lipsea totuşi o nestemată în coroană: titlul de doctor. Aceasta spre a compensa absenţa celui de-al doilea examen de stat în drept. Ei bine, omorati-ma sa inteleg de ce tipul asta si-a dorit sa fie doctor, chiar nu intelg!

Astazi Liberala Silvana Koch-Mehrin, preşedinta liberalilor europeni şi vicepreşedinta Parlamentului European, precum şi membră în conducerea partidului liberal german, a demisionat ieri seară (11.05.2011) din toate funcţiile politice. Potrivit mai multor publicaţii, Universitatea din Heidelberg intenţionează să-i retragă titlul de doctor, pe motivul descoperirii de plagiate în disertaţia ei. Politiciana în vârstă de 40 de ani, care deţine din 2004 şi un mandat în Parlamentul European, era marea speranţă feminină a liberalilor germani. Înzestrată cu un mare talent de a se pune în scenă, eurodeputata era un oaspete frecvent al talk-show-urilor televizate.  În 2006, printre campaniile ei de public relations s-a numărat şi o şedinţă foto pentru săptămânalul “Stern”, în care a pozat, cu o sarcină avansată, aproape goală. Silvana Koch-Mehrin le-a demonstrat tuturor cum poţi fi în acelaşi timp mamă a trei copii, deputat la nivel de land, dar şi eurodeputat şi om de afaceri la Bruxelles.  Cariera ei de basm a fost însă curmată brusc.

Daca nu este suficient, citesc ca si doamna sus-pusa, Silvana Koch-Mehrin, s-a văzut nevoită să demisioneze din toate funcţiile politice, deoarece a ieşit la iveală că şi ea, la fel ca baronul Karl-Theodor zu Guttenberg, a plagiat cu premeditare când şi-a redactat disertaţia. Universitatea din Heidelberg a adunat dovezi covârşitoare în acest sens, după ce o platformă de internet evidenţiase o serie întreagă de pasaje copiate clandestin de la autori nemenţionaţi.

Sa innebunesti nu alta, ce jalnici idioti si inca nemti!

Surse: Die Welt si Deutsche Welle


Advertisements