România: Alegerile Locale 2012 – Comentariu

Posted on 10/06/2012 by

8


La sfarsitul acestei zile, o infrangere majora a PDL va deschide calea aparitiei unui partid de dreapta diferit de asa zisa dreapta, reprezentata de conducerea actuala a PDL-ului, care s-a dorit si s-a intitulat dreapta romaneasca. MR Ungureanu nu va avea nici o sansa impreuna cu BVB, Udrea, Olteanu sau Cezar Preda. Respectivii domni si doamna nu au nici in clin si nici in  maneca cu dreapta, ei sunt fesenisti, gandesc FSN si mai mult decat toate actioneaza fesenist. Sper din toata inima ca astazi cei pe care i-am preferat odata vor plati pentru tot dispretul cu care ne-au tratat pe noi.

Sper ca Prigoana sa piarda glorios pentru ca dna Udrea sa inteleaga ca oamenii sunt mai importanti decat cifrele. Sa pierzi Bucurestiul cu un om respectabil in fruntea listei este mult mai onorabil decat sa pierzi Bucurestiul cu un clovn.   Tradarea PDL-ului administrata lui MRU nu este atat de grava cat este tradarea sperantelor, poate iluzorii, ale unui intreg electorat.

Nici un partid care va fi condus de domnii si doamna mentionati mai sus nu va mai fi votat sau girat de mine chiar daca in fruntea lui se va afla un sfant! Da, doamnelor si domnilor, un antidot este dureros de multe ori, dar aceasta durere este necesara insanatosirii civice si politice. Ei trebuie sa-si primeasca lectia, noi trebuie sa construim un alt fel de a face  politica.