Sinistru: Comparatia dintre Helmut Kohl si Adrian Nastase

Posted on 24/06/2012 by

25


Am ajuns sa citesc si pe HotNews, un colt de normalitate in media romaneasca, un articol care trebuie sa-l spele pe Adrian Nastase de pacatele coruptiei personale si institutionale si sa aduca in discutie publica o cvasi paralela intre verdictele justitiei germane si cele romanesti.

Nu stiu pe ce planeta traieste dna Rockhoff, nu stiu daca aceasta stimata doamna care traieste in Germania a cunoscut binefacerile guvernarii Nastase si a coruptiei generalizate promovate de acea guvernare si nu stiu daca ea a citit acuzatiile aduse lui Adrian Nastase publicate in detalii de portalul HotNews. Paralela adusa este absolut inadmisbila si ignoranta pana la cer.

Sa-l compari pe A. Nastase cu H. Kohl, Cancelarul unificarii Germaniei, este de-a dreptul sinistru! Sa compari sistemul legislativ german si sa-l transformi intr-unul “permisiv” fata de coruptia la nivel inalt cu sistemul judiciar romanesc “intransigent” este un banc de prost gust si o porcarie sinistra!

H. Kohl a primit sponsorizari (ilegale) pentru partid. Sponsorizarile primite de Nastase au ajuns in conturile personale. Aici este marea diferenta!

Sa fie publicarea articolului dnei Rockhoff o neglijenta de duminica sau inceperea “spalarii cadavrelor” si pe HotNews. Vom trai si vom vedea. Unul dintre cele mai nedrepte si mai lipsite de sens articole citite de mine in presa romaneasca, demn de Antena-3. Dna Rockhoff, Felix plateste bine, va asigur!

Advertisements